De Grand Prix van Monaco is een die race wordt verreden in de straten van Monaco, het Circuit de Monaco. Deze race is een van de meest populaire wedstrijden van de Formule 1. Deze reis is zeer goed te combineren met een incentivereis  in een van de mooie plaatsen van Zuid Frankrijk. Denk hierbij aan […]

Het circuit ligt vlakbij de mooie stad Marseille en is daarom een goede bestemming om te combineren met een uitgebreide incentivereis. Wilt u er met uw klanten of collega’s bij zijn? MySportIncentive verzorgt voor u een geheel georganiseerde sportreis.

Silverstone is een racecircuit in Groot-Brittannië bij de plaats Silverstone. De baan in Northamptonshire diende oorspronkelijk als trainingsvliegveld voor de Britse bommenwerpers in de Tweede Wereldoorlog. In 1948 werd hier voor het eerst een Grand-Prix voor de Formule 1 georganiseerd en is samen met de Grand Prix van Italië altijd op de formule 1 kalender […]

De Grand Prix van Hongarije is een race die gehouden wordt op de Hungaroring in Mogyoród nabij Boedapest. Deze race is erg goed te combineren met een incentive naar Boedapest. Wilt u er met uw klanten of collega’s bij zijn? MySportIncentive verzorgt voor u een geheel georganiseerde sportreis.

De Grand Prix van Italië is een wedstrijd, die net zoals de Grand Prix van Groot-Brittannië, zonder onderbreking wordt gereden sinds de start van het Formule 1 kampioenschap in 1950. De race wordt gehouden op de Autodromo Nazionale Monza. Wilt u er met uw klanten of collega’s bij zijn? MySportIncentive verzorgt voor u een geheel georganiseerde […]

De Grand Prix van Spanje vindt plaats op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Deze race is zeer goed te combineren met een voetbalwedstrijd of incentivereis. Barcelona is gevarieerd en is daarom een geweldige stad om te verblijven. Wilt u er met uw klanten of collega’s bij zijn? MySportIncentive verzorgt voor u een geheel georganiseerde sportreis.

Spa-Francorchamps ligt dicht bij Nederland waardoor het een soort thuis circuit voor Max Verstappen is geworden. Dit circuit is fantastisch gelegen in de bossen met een van de mooiste bochten van de Formule 1 ,  De Eau Rouge. Wilt u er met uw klanten of collega’s bij zijn? MySportIncentive verzorgt voor u een geheel georganiseerde sportreis.

De Grand Prix van Oostenrijk vindt plaats op de Red Bull Ring in Spielberg bei Knittelfeld in Oostenrijk. Het thuiscircuit van de het team van Red Bull waarvoor Max Verstappen rijdt. Wilt u er met uw klanten of collega’s bij zijn? MySportIncentive verzorgt voor u een geheel georganiseerde sportreis.