Verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

MySportIncentive beschikt als een van de weinige incentive bureaus over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze is afgesloten bij AON.

Reisverzekering

Wanneer u een reis organiseert voor uw personeel of zakenrelaties dan adviseren wij u een reisverzekering af te sluiten. U bent als bedrijf verantwoordelijk voor de deelnemers die u uitnodigt op de reis of het evenement.

MySportIncentive werkt samen met Allianz Global Assistance. U kunt direct via MySportIncentive uw reis- of annuleringsverzekering boeken en ontvangt van ons de polisgegevens en voorwaarden. Wij zijn officieel partner van Allianz Global Assistance.

Ook als de deelnemers afkomstig zijn van buiten de Benelux, dan kunnen wij voor hen een reisverzekering afsluiten. Dit is een Travel Risk Insurance.

Annuleringsverzekering

U kunt ervoor kiezen een annuleringsverzekering af te sluiten voor uw reis. Wanneer de reis geannuleerd dient te worden dan dekt de reguliere annuleringsverzekering de hoogte van de reissom van de deelnemer die door omstandigheden niet kan deelnemen. Ook kan het voorkomen dat tijdens de reis een deel van de reis geannuleerd dient te worden door omstandigheden. NB: eventuele restitutie van de reissom geldt uiteraard alleen zolang aan de voorwaarden van de verzekering wordt voldaan.

Naast deze individuele annuleringsverzekering is het mogelijk een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. Dit is maatwerk en er gelden specifieke voorwaarden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.